Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 58 ατόμων προχωρά το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, που εδρεύει στο 6ο χιλ. Κατερίνης – Αρωνά, Νέο Κεραμίδι του Νομού Πιερίας.

Οι προσληφθέντες πρόκειται να απασχοληθούν για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων καθαριότητας των χώρων του Ψυχιατρικού Τομέα του νοσοκομείου. Οι θέσεις είναι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ οι συμβάσεις θα είναι σε ισχύ από την ημερομηνία υπογραφής τους έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2019. Πρόκειται για πενθήμερη εργασία, επτάωρης, εξάωρης, πεντάωρης και τετράωρης απασχόλησης.

Ανάμεσα στα κριτήρια που θα βαθμολογηθούν είναι ο χρόνος ανεργίας (4 μήνες), τα ανήλικα τέκνα, ο βασικός τίτλος δεν βαθμολογείται όταν απαιτείται τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ βαθμολογείται η εμπειρία ομοειδής με την εκάστοτε ειδικότητα (συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 240 μήνες).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο – εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή – είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, 6ο χιλ. Κατερίνης – Αρωνά Ν. Κεραμίδι, ΤΚ 601 00, απευθύνοντάς τη στο Τμήμα Προσωπικού Ψυχιατρικού Τομέα (τηλ. 23513-52.785 και 23513-52.889).

Σημειώνεται πως στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.