Στον Αρη δεν ασχολούνται μόνο με το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν τον Ιανουάριο, αλλά και με την ενίσχυση της ομάδας. Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και φυσικά οι συζητήσεις του Σάββα Παντελίδη με τον αθλητικό διευθυντή Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον Θόδωρο Καρυπίδη θα είναι καθημερινές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές με τους στόχους να έχουν εντοπισθεί και λέγεται ότι ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές. Από την εξέλιξη αυτών των συζητήσεων θα εξαρτηθεί και ο αριθμός των παικτών που θα αποχωρήσουν. Μάλιστα η διοίκηση φέρεται ότι έχει αλλάξει απόφαση σχετικά με τον Μάβραϊ και οι πιθανότητες παραμονής του έμπειρου κεντρικού αμυντικού (ο οποίος έχει διετές συμβόλαιο) είναι μεγάλες.

Στο μεταξύ, η άδεια των παικτών για τα Χριστούγεννα φτάνει στο τέλος και αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Σάββας Παντελίδης έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα με δυνατές προπονήσεις, καθώς θεωρεί πως χρειάζεται σκληρή δουλειά για να είναι έτοιμη η ομάδα όταν θα αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, στο οποίο θα συζητηθεί και ο ορισμός της 15ης αγωνιστικής, η οποία αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών. Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα ο Φραν Βέλεθ έχει ξεπεράσει τα θέματα που αντιμετώπιζε με τη διάταση στον δικέφαλο, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων και ο Ούγκο Σόουζα.