Εξήντα τρεις θέσεις ειδικευμένων γιατρών ΕΣΥ επί θητεία προκηρύσσονται για τις αποκεντρωμένες οργανικές μονάδες της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι υποψήφιοι έχουν ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Eνωσης, άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, τίτλο αντίστοιχο με τη θέση ιατρικής ειδικότητας, ενώ για την κατάληψη θέσης οδοντιάτρου ΕΣΥ απαιτείται για τον βαθμό επιμελητή β’ η άσκηση του επαγγέλματος για πέντε χρόνια.

Οι ειδικότητες που προκηρύσσονται είναι καρδιολογίας, ιατρικής βιοπαθολογίας, μαιευτικής γυναικολογίας, οδοντιατρικής, ορθοπεδικής, ψυχιατρικής, στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής, ουρολογίας, ωτορινολαρυγγολογίας, δερματολογίας – αφροδισιολογίας, νευρολογίας, ακτινοδιαγνωστικής, παιδιατρικής, παθολογίας, γαστρεντερολογίας και οφθαλμολογίας. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 και λήγει την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 23.59.

Οι υποψήφιοι γιατροί υποχρεούνται να καταθέσουν και σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης, σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλλουν υποψηφιότητα, στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της 1ης ΥΠΕ Αττικής, στη διεύθυνση Ζαχάρωφ 3, Αμπελόκηποι, ΤΚ 115 21, αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, ή να τα αποστείλουν ταχυδρομικά είτε με συστημένη επιστολή είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς.