Η διοίκηση του Αρη εργάζεται καθημερινά για την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι κινήσεις ετοιμάζονται προσεκτικά.

Είναι γνωστό ότι μεταξύ άλλων ο Σάββας Παντελίδης θέλει έναν ποδοσφαιριστή για το δεξιό άκρο της άμυνας. Ο πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο 29χρονος Μίκαελ Αλφόνς από τη Γουαδελούπη, ένας αμυντικός που αγωνίζεται στη γαλλική Ντιζόν, με την οποία έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ο Αλφόνς έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών γαλλικών ομάδων.

Από το 2016 έως το 2018 ήταν βασικός στη Σοσό, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Μουλέν, Ρουέν και Μπουργκ Περονά. Στην Ντιζόν μεταγράφηκε το καλοκαίρι, ωστόσο έως τώρα έχει μόλις τρεις συμμετοχές.

Σε ό,τι αφορά τις πτέρυγες, ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Αρη είναι ο ισπανός εξτρέμ Φραν Κάρμπια, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ισπανική Ρέους Ντεπόρτιου. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος, καθώς ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα.

Θεωρείται καλή περίπτωση καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και ήδη ο Αρης έχει αρχίσει τις επαφές μαζί του. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα υπογράψει συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο.

Παράλληλα, ένας επιθετικός που αρέσει ιδιαίτερα στον Παντελίδη είναι ο 22χρονος Τζόσεφ Εφορντ του Εργοτέλη. Ο Αμερικανός ήταν πρωταγωνιστής στο 3-2 στο Ηράκλειο (γκολ και ασίστ), αποτέλεσμα με το οποίο ο Αρης αποκλείστηκε από τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Εργοτέλη έως το 2020.

Εργομετρικά

Ο Παντελίδης ζήτησε να περάσουν οι παίκτες από εργομετρικά τεστ (οι εξετάσεις έγιναν χθες) και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασίσει για την ένταση των προπονήσεων, έως την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, ο Φραν Βέλεθ (διάταση στον δικέφαλο) συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο η κατάστασή του συνεχώς βελτιώνεται, ο Ούγκο Σόουζα συνεχίζει την αποθεραπεία μετά την επέμβαση τους κοιλιακούς και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα έως το τέλος της εβδομάδας, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος ακολουθεί πλέον κανονικά το πρόγραμμα.