Η Κύμη «έπνιξε» τον Αρη στον πορθμό του Ευρίπου (75-57) αλλά χειρότερο από το μπλόκο της Χαλκίδας ήταν αυτό που υπέστη ο Αρης κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

Οπαδοί της ομάδας σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής στα διόδια των Μαλγάρων και τα είπαν ένα χεράκι στους παίκτες, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για την πορεία της ομάδας η οποία για πρώτη φορά είναι πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, προτελευταία με μόλις 2 νίκες σε 11 παιχνίδια και αυτές εκτός έδρας καθώς στο Αλεξάνδρειο έχει 5 ήττες σε ισάριθμους αγώνες!

Η κρισιμότητα της κατάστασης έκανε τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Δημήτρη Γουλιέλμο να συγκαλέσει σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, έκτακτο ΔΣ για να αξιολογηθεί η κατάσταση και να δουν πώς μπορούν να προχωρήσουν σε άρση του απαγορευτικού της FIBA για μεταγραφές.

«Είμαστε στον Αρη, είμαστε επαγγελματίες, δεν μου αρέσει να επικαλούμαι το ψυχολογικό κομμάτι αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να μη δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται μία νίκη και όταν θα νιώσουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, όλα θα αλλάξουν» τόνισε ο τεχνικός του Αρη, Γιάννης Καστρίτης, που τον πλήγωσε η πρώην ομάδα του. Η Κύμη (Σαγκς 16 π., Χόρτον 13 π., 7 ριμπ.) έχανε στο 24ο λεπτό με 17 πόντους (45-28) και όχι μόνο γύρισε το παιχνίδι αλλά το πήρε και με 18, με τον Αρη να καταρρέει!

«Είναι απλό, παίζαμε για τη ζωή μας» αποφάνθηκε ο Ισίδωρος Κουτσός, που νίκησε τον καλό του φίλο Γιάννη Καστρίτη καθώς ήταν συνεργάτης του μέχρι πρότινος.