Αγωνιστική ημέρα στην Τσάμπιονσιπ χωρίς ανατροπή δεν γίνεται! Την Πρωτοχρονιά λοιπόν ήταν η σειρά της Νότιγχαμ, καθώς σε οκτώ λεπτά έκανε μια μεγάλη ανατροπή και νίκησε στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής την πρωτοπόρο Λιντς 4-2!  Στο Σίτι Γκράουντ έγινε ένα συναρπαστικό ματς, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Με τη νίκη αυτή η Νότιγχαμ ξαναμπαίνει στο παιχνίδι της εισόδου στα πλέι οφ ανόδου, ενώ παράλληλα βάζει φωτιά στην κορυφή. Ηταν η πρώτη νίκη έπειτα από πέντε αγώνες.  Η ομάδα του Αϊτορ Καράνκα προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Κόλμπακ, η Λιντς ωστόσο έβγαλε αντίδραση παρότι έμεινε με δέκα παίκτες (από το 41′) και έκανε την πρώτη ανατροπή (2-1 με Κλαρκ 53′ και Αλιόσκι 64′). Η είσοδος του Οσμπορν στη θέση του Λόλεϊ άλλαξε πολλά στη Νότιγχαμ. Ο Κόλμπακ ισοφάρισε (69′), ο Οσμπορν έδωσε την ασίστ στον Μέρφι για το 3-2 (72′) και σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ στο 77′ για το 4-2. Ο Καράνκα αναφέρθηκε στη στήριξη που πρόσφεραν στην ομάδα οι οπαδοί (είχε γίνει sold out στα εισιτήρια πριν από δέκα ημέρες). «Η ομάδα άξιζε να νικήσει. Ηταν άδικο καθώς στα πέντε ματς που είχαμε μείνει χωρίς νίκη είχαμε παίξει καλά. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι παίκτες θα αποκτήσουν και πάλι αυτοπεποίθηση», είπε ο  τεχνικός της Φόρεστ.

Η Λιντς πάντως παρέμεινε στην πρώτη θέση, παρά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.  Η δεύτερη Νόριτς έφερε 1-1 στην έδρα της Μπρέντφορντ, μένοντας και αυτή για τρίτο ματς χωρίς νίκη. Ετσι, όνειρα για απευθείας άνοδο αρχίζει να κάνει και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ καθώς νίκησε 3-0 εκτός έδρας τη Γουίγκαν. Ισόπαλο 1-1 έληξε και το άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα στην Ντέρμπι και τη Μίντλεσμπρο.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Μπλάκμπερν – Γουέστ Μπρομ 2-1, Ρέντινγκ – Σουόνσι 1-4, Ρόδεραμ – Πρέστον 2-1, Σέφιλντ Γουέν. – Μπέρμιγχαμ 1-1, Στόουκ – Μπρίστολ Σ. 0-2, Χαλ – Μπόλτον 6-0, Αστον Βίλα – ΚΠΡ 2-2, Ιπσουιτς – Μίλγουολ 2-3.

Στη βαθμολογία (26 αγώνες): Λιντς 51, Νόριτς 49, Σέφιλντ Γιουν. 47, Γουέστ Μπρομ 46, Μίντλεσμπρο και Ντέρμπι από 43, Νότιγχαμ, Μπέρμιγχαμ, ΚΠΡ από 39, Αστον Βίλα, Μπρίστολ Σίτι από 38.