Στην ΑΕΚ έζησε μια ονειρική σεζόν κατακτώντας τόσο το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και το Κύπελλο Ελλάδας, με την Ενωση να «καθαρίζει» κατά σειρά τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό και τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Θέλοντας να ξαναζήσει όμορφες στιγμές, ο Ντελρόι Τζέιμς έρχεται σήμερα στην Αθήνα για να φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα και παίζει την Κυριακή με Ολυμπιακό! «Χαίρομαι γιατί επιστρέφω σπίτι μου» τόνισε ο 32χρονος αμερικανός φόργουορντ, στον οποίο η Ενωση είχε κάνει πρόταση παραμονής πέρυσι αλλά προτίμησε να μετακομίσει στην Τουρκία παίρνοντας προφανώς καλύτερη προσφορά από την Γκαζιαντέπ.

Στην Τουρκία όμως δεν πέρασε καλά και δεδομένου ότι οι άνθρωποι της κυπελλούχου Ελλάδας παρακολουθούσαν διακριτικά την υπόθεση, την κατάλληλη στιγμή του έκαναν την πρόταση και αυτός την αποδέχθηκε.

Να θυμίσουμε ότι στην ΑΕΚ είχε βρει την Ιθάκη του και μάλιστα όταν το καλοκαίρι δεν αποδέχθηκε την πρόταση ανανέωσης, φεύγοντας ευχαρίστησε την ελληνική ομάδα με ένα μήνυμα σε άπταιστα ελληνικά στο Instagram, που έγραφε: «Εκανε έναν πρωταθλητή. Σας ευχαριστώ και πάντα αγάπη». Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ, που έχει μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα (την Κυριακή φιλοξενείται σε ένα δύσκολο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ) αλλά προελαύνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την προσθήκη ενός καλού παίκτη που ξέρει μάλιστα πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα ενισχύεται σημαντικά.