Δύσκολες ώρες για την μπασκετική Θεσσαλονίκη καθώς μετά το SOS που εκπέμπει ο Αρης, χθες είχαμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποφασίζουν τελευταία στιγμή να προπονηθούν.

Το μήνυμα για δεδουλευμένα έχει σταλεί εδώ και καιρό προς τη διοίκηση (πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου ο πάλαι ποτέ ηγέτης του ΠΑΟΚ στο παρκέ και νυν πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, είχε παραδεχθεί ότι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας).

Αλλωστε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή ο τεχνικός του Δικεφάλου Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε πετάξει δύο χαρακτηριστικές ατάκες. Η πρώτη έλεγε: «Περιμένουμε εδώ και καιρό τον Αϊ-Βασίλη». Και η άλλη: «Ελπίζω μέχρι το τέλος να είμαστε όλοι μαζί».

Επίσκεψη

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς βρέθηκε την Πρωτοχρονιά στο PAOK Sports Arena όχι μόνο για τις καθιερωμένες ευχές αλλά και για να μιλήσει στους παίκτες, στους οποίους ανέλυσε την κατάσταση. Οι τελευταίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για οφειλόμενα τουλάχιστον δύο μηνών (πήραν κάποια χρήματα έναντι για τις γιορτές) και απείχαν από την προπόνηση την πρώτη μέρα του έτους.

Υπήρξε και χθες η σκέψη για αποχή, αλλά και με παραινέσεις των ανθρώπων της διοίκησης η προπόνηση έγινε κανονικά (σε αυτές επιστρέφει σε 1-2 μέρες και ο Φιλ Γκος που έκανε τον καθαρισμό στον αστράγαλο). Πάντως εάν οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεχθούν προτάσεις από άλλες ομάδες έχουν δικαίωμα να φύγουν και ήδη κάποιους τους έχουν προσεγγίσει.