Η απόρριψη από τον ΠΑΟΚ πρότασης 2,2 εκατ. ευρώ της γαλλικής Ρεν για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη (που παίζει δανεικός στον Ατρόμητο) αποδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο παίκτης λογίζεται ως καλοκαιρινή μεταγραφή με άμεση επιστροφή.

Ο 24χρονος αριστερός αμυντικός κάνει μια εξαιρετική σεζόν στο Περιστέρι (και έχει βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του να βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία) και οι κυπελλούχοι Ελλάδος τον έχουν έτοιμο για τη μεγάλη επιστροφή καθώς ο δανεισμός ολοκληρώνεται τον Μάιο. Δεν είναι δε τυχαίο ότι ο Γιώργος Σαββίδης σε ποστάρισμά του στο Instagram ανέφερε την είδηση της απόρριψης της πρότασης από τη γαλλική ομάδα και τελείωνε την ανάρτησή του με τη φράση: «Τα λέμε το καλοκαίρι, Γιαννούλη».

Ενας παίκτης στον οποίο ο ΠΑΟΚ επενδύει, καθώς είναι νέος και ταλαντούχος και το κυριότερο θα εμπλουτίσει τον ελληνικό κορμό.

Κάποια μεταγραφικά σενάρια φέρνουν κοντά στην επιστροφή στην Τούμπα και τον Κώστα Σταφυλίδη, κάνοντας λόγο ακόμα και για προφορική συμφωνία, αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή.

«Εφιάλτης μου ο Ριμπερί»

Ως τον δυσκολότερο παίκτη με τον οποίο έχει παίξει ποτέ αντίπαλος χαρακτήρισε τον Φρανκ Ριμπερί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συνεργασίας της ομάδας με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Dugout απάντησε σε μια σειρά από ερωτήματα που του τέθηκαν.

Ο Πορτογάλος ξεχώρισε τρεις έδρες που θεωρεί τις καλύτερες στις οποίες έχει βρεθεί και ανέφερε το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, το Σαντιάγο Μπερναμπέου και το Γουάιτ Χαρτ Λέιν, χωρίς να έχει παίξει βέβαια, αλλά έχοντας ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην αξέχαστη βραδιά με τη νίκη-πρόκριση (2-1) του ΠΑΟΚ απέναντι στην Τότεναμ.

Αναφορικά με τους τρεις δυσκολότερους αντιπάλους στην καριέρα του, ξεχώρισε τον συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Φρανκ Ριμπερί που τον χαρακτήρισε εφιάλτη και τον Ντόουγκλας Κόστα για την ταχύτητά του. Τέλος, για τον ίδιο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

O Τσούμπα Ακπομ απουσίασε από την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς καθώς ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και τρεις μέρες. Οπως φυσικά και ο Πόντους Βέρνμπλουμ που συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας σε γήπεδο και φυσικοθεραπευτήριο, με τον Σουηδό να κάνει μήνες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση λόγω του βαρύτατου τραυματισμού του (ρήξη αχίλλειου τένοντα).

Ατομικό πρόγραμμα προσαρμογής μετά την άδειά τους ακολούθησαν οι Λέο Ζαμπά και Χοσέ Μαουρίσιο, οι οποίοι από σήμερα θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Η Καραμπάγκ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Εβγκέν Χατσερίντι, αλλά ο 32χρονος άσος του ΠΑΟΚ δεν δείχνει ζεστός για μια τέτοια μετακόμιση στην πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν. Βέβαια το συμβόλαιο του Χατσερίντι ολοκληρώνεται κανονικά το καλοκαίρι του 2021, αλλά δεδομένου ότι δεν αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου (και είναι πολύ πιθανό το συμβόλαιό του να λυθεί αρκετά νωρίτερα) κάποιες ομάδες που θέλουν τον παίκτη προχωρούν σε διερευνητικές επαφές, όπως φέρεται (σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό) να έχει κάνει η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια στο Αζερμπαϊτζάν.

Το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά είναι για το Κύπελλο (του οποίου είναι κάτοχος την τελευταία διετία) με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο πρώτος αγώνας για τη φάση των 16 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγυιάς και όπως έγινε γνωστό από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής θα παραχωρήσουν μια θύρα χωρητικότητας 500 θέσεων για να καλύψουν τις ανάγκες των φίλων του Δικεφάλου. Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 3.850 εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μπουτάρης: Πρωταγωνιστής ο ΠΑΟΚ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη στο TV100 δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι: «Εγώ είμαι ως γνωστόν Αρης, αλλά αυτή τη στιγμή από την πόλη μας ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που μπορεί να πρωταγωνιστήσει».