Τις… τυμπανοκρουσίες του καλοκαιριού τις βλέπει ο χειμώνας και γελά. Και στην περίπτωση του Μεργκίμ Μαβράι και του Αρη αποδείχθηκε ακριβώς αυτό. Ο αλβανός αμυντικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη μετά βαΐων και κλάδων πριν από μερικούς μήνες για να αποτελέσει τον ηγέτη της κιτρινόμαυρης άμυνας για τα επόμενα δύο χρόνια. Το βιογραφικό του αποτελούσε «εγγύηση».

Εξι μήνες μετά, ο Μαβράι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τη Γερμανία, απ’ όπου και είχε έρθει. Αυτή τη φορά γυρίζει εκεί για λογαριασμό της Ινγκολσταντ, με την οποία τόσο ο 32χρονος ποδοσφαιριστής, όσο και ο Αρης ήρθαν σε συμφωνία. Σήμερα ο Μαβράι θα πετάξει για τη Γερμανία, ώστε να βάλει υπογραφή και να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αρης θα βάλει ένα μικρό ποσό στα ταμεία του.

Παρελθόν θα αποτελέσουν σύντομα και οι Ναζλίδης και Παυλίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τη στιγμή που στον Αρη προσπαθούν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Μίκαελ Αλφόνς, του δεξιού μπακ της Ντιζόν. Η αλλαγή προπονητή των Γάλλων έχει φέρει μια μικρή καθυστέρηση στην υπόθεσή του, αλλά στον Αρη αισιοδοξούν πως το αργότερο έως αύριο θα έχουν ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας για Σπιριντόνοβιτς

Στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχει μπει ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου της Βουλγαρίας. Ο αυστριακός εξτρέμ του Πανιωνίου φέρεται ότι εξετάζεται ως αντικαταστάτης του Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος αναμένεται να πάρει μεταγραφή κατά πάσα πιθανότητα σε κάποια ομάδα της Γαλλίας.

Αναλυτικά η ιστοσελίδα topsport.bg αναφέρει: «Η ΤΣΣΚΑ θέλει να πάρει τον αυστριακό εξτρέμ του Πανιωνίου, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς. Στο πρόσωπό του, η ΤΣΣΚΑ βλέπει τον αντικαταστάτη του Κιρίλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος σχεδόν σίγουρα θα πωληθεί σε μια ομάδα του εξωτερικού».

Από εκεί και πέρα, αναφέρεται ότι ο Σπιριντόνοβιτς είναι βασικός στον Πανιώνιο και γίνεται αναδρομή στην καριέρα του σε Αούστρια Βιέννης, Βιτσέντζα και Μεσίνα.