Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ήταν το Σάββατο στην αποστολή της Ντιζόν στον αγώνα του Κυπέλλου με τη Σχιλτινγκχάιμ, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από τον υπηρεσιακό προπονητή της γαλλικής ομάδας, Νταβίντ Λιναρές, παρότι μάλιστα ο τελευταίος επέλεξε παίκτες οι οποίοι δεν είναι στο βασικό σχήμα.

Αυτό ερμηνεύεται ως ξεκάθαρη επιθυμία του συλλόγου να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, κάτι για το οποίο έχει συμφωνήσει ο Αρης. Ωστόσο, το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξαν αλλαγές στον γαλλικό σύλλογο, με πιο σημαντική αυτή της αλλαγής προπονητή, έχει φέρει την καθυστέρηση. Ο Αρης θα περιμένει ακόμα 48 ώρες για την κατάληξη του θέματος και αισιοδοξεί πως δεν θα αλλάξει κάτι και θα καταφέρει να κάνει τον παίκτη δικό του.

Σε ό,τι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Αρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τουλάχιστον δύο παίκτες με την ελπίδα ότι θα κλείσει κι αυτό το ζήτημα το αργότερο μέχρι αύριο, με τους Κίτρινους να εξετάζουν και γι’ αυτή τη θέση την επιλογή δανεικού ποδοσφαιριστή.

Από κει και πέρα στην… τελική ευθεία βρίσκεται το διαζύγιο ανάμεσα στον Αρη και τον Νικολάς Κολάσο, ο οποίος θα αποτελέσει σε λίγες ημέρες και τυπικά παρελθόν από τους Κιτρινόμαυρους. Ο αργεντινός παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη, ενώ και ο ίδιος δεν ήταν ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο που είχε στους Κιτρινόμαυρους.

Πλέον αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς, με τον Αρη να ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις για την αποδέσμευση του συμβολαίου του.

Ολικό λίφτινγκ

Γίνεται αντιληπτό ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης επιχειρούν ένα ολικό λίφτινγκ. Στην άμυνα αλλάζουν πρόσωπα, όπως θα συμβεί και στην επίθεση. Γιατί ο Παντελίδης έχει διαφορετική φιλοσοφία με τον Ερέρα και δεν θα κοιτάξει μόνο την αγορά των Λατίνων. Το διαζύγιο με αρκετούς ποδοσφαιριστές φέρνει ανακατατάξεις, βγάζει τον Αρη στην αγορά, ενώ και η διοίκηση εγκρίνει το πλάνο για εκτεταμένες αλλαγές στο ρόστερ. Εδώ, ωστόσο, τίθεται το εξής ζήτημα: κατά πόσο οι κινήσεις θα γίνουν γρήγορα και πότε θα προλάβουν να προσαρμοστούν και να ετοιμαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές. Γιατί το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά, χρόνος δεν υπάρχει και επιτέλους η ομάδα πρέπει να κάνει ξανά αποτελέσματα, όπως συνέβη και στην αρχή της περιόδου. Κάπου χάθηκε το μονοπάτι των νικών και έτσι ήρθαν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Που οδήγησαν στις σκληρές αποφάσεις που «ακούμπησαν» όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αρη.

Υπό αντίξοες συνθήκες πραγματοποιήθηκε χθες η προπόνηση του Αρη, αφού το γήπεδο ήταν καλυμμένο από το χιόνι. Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη περιορίστηκαν στο να κάνουν τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.