«Οι ηλίθιοι είναι σαν τα μυρμήγκια: βρίσκονται παντού». Με αυτή τη φράση ο Ντιέγκο Μαραντόνα σχολίασε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν βαριά άρρωστο με αιμορραγία στο στομάχι, μετά την είσοδό του στην  Clinica Olivos, στα περίχωρα του Μπουένος Αϊρες την Παρασκευή.

«Εισήλθα στην κλινική 58 ετών και φεύγω 50» αστειολόγησε ο κάποτε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

«Πήγα να κάνω εξετάσεις. Οι ηλίθιοι είναι σαν τα μυρμήγκια: βρίσκονται παντού. Τίποτε δεν συνέβη. Η αγάπη δεν αλλάζει: όλοι μου ευχήθηκαν τα καλύτερα» δήλωσε ο Ντιεγκίτο στο Radio La Red μετά την έξοδό του από την κλινική.

Λίγες ώρες αργότερα ο Μαραντόνα έγινε νονός του εγγονού του Ντιέγκο Ματίας, γιος του Ντιέγκο Τζούνιορ.

Φορώντας βερμούδα, μπλε κοντομάνικο πουκάμισο με παπιγιόν και καπέλο και αθλητικά παπούτσια ο Μαραντόνα εμφανίστηκε ευδιάθετος και μοίραζε αγκαλιές. «Σήμερα, μαζί με τα παιδιά μου Γιάνα και Ντιέγκο στη βάπτιση του εγγονού μου Ντιεγκίτο Ματίας, πολύ χαρούμενος που θα γίνω νονός» έγραψε στα social media.

Δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής ανέφεραν πως κατά τη διάρκεια των εξετάσεων (ενδοσκόπηση) αποκαλύφθηκε μια μικρή αιμορραγία στο στομάχι του Μαραντόνα  που είναι αποτέλεσμα παλαιότερης επέμβασης για γαστρικό μπαϊπάς που υποβλήθηκε το 2005 στην Κολομβία. Φυσικά χρήζει παρακολούθησης και θα πρέπει να αποκατασταθεί με μια μικρή χειρουργική επέμβαση, πιθανόν σήμερα ή αύριο και αμέσως μετά θα επιστρέψει στο Μεξικό.

«Πηγαίνω για τη ρεβάνς. Στους Ντοράντος με περιμένουν, αρνήθηκα αρκετές προτάσεις από το Μεξικό και είναι περήφανοι γι’ αυτό» δήλωσε ο Μαραντόνα αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει στο προπονητικό επιτελείο.