Η ατάκα σε μια διαφήμιση ήταν «Μπόχουμ δέρνουμε;» και χθες ο Προμηθέας έδωσε τη δική του απάντηση: την Μπόχουμ όχι, αλλά την Μπαϊρόιτ ναι!

Οι Πατρινοί όχι μονάχα νίκησαν τη γερμανική ομάδα με 95-83 και βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο Champions League σε 7-3, αλλά την… έδειραν κιόλας! Αθελά τους βεβαίως, διότι η αντίδραση του Κάσιους Ρόμπερσον σε ένα φάουλ του Μιχάλη Τσαϊρέλη είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη. Μαινόμενος ο Αμερικανός πέταξε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο του διεθνούς φόργουορντ και αμέσως του μούνταραν ο Ρίον Μπράουν, ο Λάνγκστον Χολ και ο Οκτάβιους Ελις! Τα επίχειρα της συμπλοκής υπήρξαν η αποβολή του Ρόμπερσον και του Ελις με ντισκαλιφιέ, ένα αντιαθλητικό φάουλ στον Τσαϊρέλη και μια τεχνική ποινή στον προπονητή του Προμηθέα Μάκη Γιατρά.

n Σε πείσμα του γεγονότος ότι έφερε δυο φορές το ματς στα ίσια (48-48 και 61-61) και της καταπληκτικής εμφάνισης της Αννας Σπυριδοπούλου, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αλώσει την Κωνσταντινούπολη και γνώρισε την όγδοη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες της Ευρωλίγκας γυναικών, με 76-68 από τη Φενέρμπαχτσε. Η σύνθεση: Τζόνσον 4 (7 ρ.), Παυλοπούλου 10, Σωτηρίου 9, Σπυριδοπούλου 23 (4/6 δ., 4/8 τρ., 3/3 β., 4 ρ., 2 ασ., 2 κλ.), Τόμας 12, Αφτζή, Κοσμά, Μάζιτς, Νικολοπούλου 1, Σταμάτη 6, Σταμολάμπρου 2, Τίκβιτς 1.