Πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Ρέντη προγραμματίζει ο ΟΑΕΔ, προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση Εισαγωγική Κατάρτιση Ανέργων. Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνεται στο πιλοτικό πρόγραμμα υλοποίησης ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης ανοιχτού τύπου με βάση τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των εγγεγραμμένων ανέργων του ΚΠΑ2 Ελευσίνας (αφορά τους Δήμους Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας, καθώς και τη Βιομηχανική Ζώνη Θριασίου Πεδίου), ηλικίας άνω των 45 ετών, με τουλάχιστον έξι μήνες ανεργίας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, πρόκειται να προσληφθούν, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, φιλόλογοι, μαθηματικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, με αντίστοιχη εκπαιδευτική εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου μόνο με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά και ώρες από 08.00 έως 13.00 στο ΚΕΚ Ρέντη, στην ακόλουθη διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 83, ΤΚ 182 33, Αθήνα (τηλ. 210-3455.426, 210-3455.416), για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωρομίσθιων εκπαιδευτικών οι οποίοι θα ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος κατάρτισης και θα καλύπτουν τις ανάγκες των αντίστοιχων θεματικών αντικειμένων.

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφίων γίνεται με βάση τα εξής κριτήρια:

– Διδακτική εμπειρία

– Επαγγελματική εμπειρία

– Παιδαγωγικός τίτλος

– Μεταπτυχιακοί τίτλοι

– Βαθμός πτυχίου

– Οικογενειακή κατάσταση.