Τη δυνατότητα να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους, αποκτώντας εμπειρία πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό ίδρυμα φοίτησης, δίνει σε τελειόφοιτους σπουδαστές ΑΤΕΙ/ΤΕΙ η ICOMM.

Η εταιρεία ζητεί σπουδαστές ή τελειόφοιτους από τα εξής Τμήματα:

1) Λογιστικής.

2) Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, στο οποίο θα έχουν ενταχθεί και τα τέως Τμήματα: Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών, Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής.

3) Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο οποίο θα έχουν ενταχθεί και τα τέως Τμήματα: Διαχείριση Πληροφοριών, Διοίκησης και Διαχείρισης Εργων, Διοίκησης Κοινωνικών και Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων, Εφαρμογών Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στην Οικονομία.

4) Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία, Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων.

5) Μηχανογράφησης.

Οι υποψήφιοι θα απασχολούνται εντός του γραφείου της εταιρείας για την έκδοση τιμολογίων, ενώ θα έχουν και επικοινωνία με τους πελάτες.

Επίσης θα αναλάβουν την επίβλεψη της αποθήκης, Διαχείριση και ανανέωση υπάρχοντος πελατολογίου(CRM), την υποστήριξη του τμήματος marketing / Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και την οργάνωση και Διοίκηση του γραφείου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επιδεικνύουν υπευθυνότητα, ομαδικό πνεύμα, επικοινωνιακές ικανότητες και διάθεση για εργασία.

Για την υποβολή βιογραφικών μπορεί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας http://icomm-plus.com.