Ο ΟΦΗ είναι μία από τις πλέον απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί έχουν καταφέρει να κερδίσουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όμως αυτές είναι οι μοναδικές νίκες τους στη σεζόν. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου συνεχίζει να βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και το κλίμα στις τάξεις της έχει βαρύνει αρκετά, κάτι που μαρτυρούν και οι έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον προπονητή από τον κόσμο, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Ο ΟΦΗ έγινε για άλλη μια φορά θεατής στο ίδιο έργο. Οι Κρητικοί είχαν και πάλι τη νίκη στα χέρια τους, δημιούργησαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο, όμως στο φινάλε δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν.

Ο Καμαρά που είχε περάσει στο γήπεδο ως αλλαγή ισοφάρισε το γκολ του Πλατέλλα, το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους και ο ΟΦΗ συνεχίζει να προβληματίζει.

Η κατάσταση πλέον για τους Κρητικούς δείχνει να έχει δυσκολέψει αρκετά, μιας και η ανάσα που αναζητούν για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας δεν έρχεται. Κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο τεχνικός της ομάδα Σούλης Παπαδόπουλος που εξέφρασε παράλληλα και την ενόχλησή του από την αντιμετώπιση του κόσμου προς τον ίδιο και τους παίκτες του. Το ερώτημα που γεννάται πλέον για τον ΟΦΗ είναι… πού θα κερδίσει.

Μιας και το πρόγραμμα που έχει μπροστά του περιλαμβάνει πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, με Παναιτωλικό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Ξάνθη και ΑΕΚ. Ματς στα οποία αναγκαστικά η ομάδα της Κρήτης θα πρέπει να κυνηγήσει βαθμούς, προκειμένου τα πράγματα να μη γίνουν ακόμα πιο δύσκολα.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος έφτασε τους 19 βαθμούς και έδειξε για άλλη μια φορά πως είναι μια ομάδα που… αρνείται να χάσει, ακόμα και σε παιχνίδια όπου δεν πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ενα στοιχείο που δείχνει πολλά και που κρατά την ομάδα της Νέας Σμύρνης κοντά στην πρώτη πεντάδα.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Παπάζογλου (83′ Πάρσον), Ποτουρίδης, Γιαννούλης (74′ Κοροβέσης), Μιχόγεβιτς, Πλατέλλας, Ντίνας (74′ Κυριακίδης), Μπράουν, Κουτσιανικούλης, Βουό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σοφιάν (85′ Μακρύλλος), Οικονομίδης, Τσιλούλης (72′ Καμαρά), Κότσιτς (55′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.