Να μπει στο 2019 όπως είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία θέλει απόψε (19.00 – ΕΡΤ HD) ο Αρης που φιλοξενεί τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οταν πήγαινε από νίκη σε νίκη και είχε καθιερωθεί στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη και από την οποία – πριν από τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου – απείχε τρεις βαθμούς.

«Δίνουμε τον πρώτο μας αγώνα στη νέα χρονιά μέσα στην έδρα μας και θέλουμε πολύ να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι κάτι που πραγματικά θέλουμε, αλλά παράλληλα ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπρούνο Γκάμα και συνόχισε: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Λαμία διαθέτει μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα, οπότε εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Το διάστημα των εορτών είχαμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε και να δουλέψουμε καλά, ώστε να επιστρέψουμε καλύτεροι στις υποχρεώσεις μας».

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μανώλη Σιώπη καθώς ο 24χρονος χαφ δεν κατάφερε να είναι έτοιμος και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Χάμζα Γιουνές, χωρίς όμως να είναι και σίγουρη η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα.

Για τη θέση του Σιώπη φαίνεται ότι προβάδισμα έχει ο Ιντζόγλου ενώ στην περίπτωση που ο Τυνήσιος δεν ξεκινήσει τότε δεν αποκλείεται ο Μαρτίνες να πάρει φανέλα βασικού για να παίξει πίσω από τον Ντιγκινί.

Από πλευράς φιλοξενουμένων ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στους Μπλάζιτς και Αναστασιάδη, τους οποίους άφησε εκτός, όπως φυσικά και τον Μαστούρ που είναι εκτός ομάδας και αναμένεται να αποχωρήσει ενώ κανονικά στην 20άδα μετέχουν οι δύο νεοαποκτηθέντες Μπεχαράνο και Τομάς.