Πλησιάζει η ώρα του αντι-Πρίγιοβιτς, με την περίπτωση του Λεονάρντο Μπονατίνι να συνεχίζει να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τη θέση του σέρβου σέντερ φορ στην επίθεση του Δικεφάλου του Βορρά.

Χθες η γαλλική «L’ Equipe» (από τις πλέον αξιόπιστες ευρωπαϊκές αθλητικές εφημερίδες) επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του 24χρονου βραζιλιάνου επιθετικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 24χρονος Βραζιλιάνος, πρωταθλητής στην Premiership πέρυσι με τη Γουλβς αλλά με μόλις 130′ συνολικής συμμετοχής φέτος, θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αρχικά με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι αλλά και με οψιόν αγοράς στη συνέχεια.

Ουάρντα φεύγει, Γιαννούλης έρχεται

Εκτός όμως από επιθετικό και με δεδομένη σχεδόν την αποχώρηση του Εβγκέν Χατσερίδη, ο ΠΑΟΚ κινείται για να φέρει – νωρίτερα – πίσω τον Γιαννούλη!

Ο Ατρόμητος είναι από τις ομάδες που έχει ωφεληθεί αγωνιστικά και βαθμολογικά πάρα πολύ από τους δανεικούς του ΠΑΟΚ και ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, του οποίου ο δανεισμός εκπνέει το καλοκαίρι.

Ομως είναι εξαιρετικά πιθανό να επιστρέψει άμεσα στον Δικέφαλο και μάλιστα ο Γιώργος Σαββίδης ήδη τον ποστάρισε με φανέλα του ΠΑΟΚ από παλαιότερα!

Στους κυπελλούχους Ελλάδος κρίνουν ότι ο αριστερός μπακ μπορεί να τους βοηθήσει και τον καλούν – όπως όλα δείχνουν – από τώρα πίσω, με τον Ατρόμητο να μη μένει με άδεια χέρια. Καθώς είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει εκεί ως δανεικός ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή δεν αγωνίστηκε και ζήτησε να μην επιστρέψει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά να μεταβεί στην Αθήνα. Το ποτήρι δείχνει να έχει ξεχειλίσει και πλέον στον Δικέφαλο σκέφτονται κάτι παραπάνω από σοβαρά την πιθανότητα δανεισμού του, με τον Ατρόμητο να επιθυμεί από την πλευρά του να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του.

Ο Ουάρντα μπορεί να μη θέλει, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι στην ομάδα του Περιστερίου είναι πολύ πιθανό να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα χωρούσε και τον Αιγύπτιο στα πλάνα του, αλλά μετά το νέο επεισόδιο δεν τον υπολογίζει.

Πρίγιοβιτς: «Δεν το χάνει»

Στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης πλέον της Αλ Ιτιχάντ, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μιλώντας στη «Metrosport» έστειλε μήνυμα στους φίλους της πρώην ομάδας του να μην ανησυχούν, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι ο Δικέφαλος θα πάρει το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ο σέρβος επιθετικός τόνισε: «Κατανοώ τον φόβο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να αντιληφθούν ότι μιλάμε μόνο για έναν παίκτη. Η ομάδα έχει ακόμη 15 ματς να δώσει και όλα είναι στα χέρια της. Αν φοβάσαι κάτι τόσο πολύ, τότε αυτό θα συμβεί. Αν φοβάσαι κάτι, τότε θα σου έρθει από μόνο του. Δεν θα πρέπει να φοβούνται, θα πρέπει να διαθέτουν αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν στην ομάδα τους. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα, είναι εκεί, οκτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο για κάποιο λόγο. Οχι κατά λάθος. Δεν το πέτυχε λόγω ενός παίκτη, αλλά λόγω ολόκληρης της ομάδας. Και ένας παίκτης μπορεί πάντα να αντικατασταθεί. Ισως ο αντικαταστάτης βάλει περισσότερα γκολ, ίσως λιγότερα, μπορεί όμως να σκοράρουν ορισμένοι άλλοι, όπως συνέβη με τον Αστέρα. Μπορούν να ποντάρουν στον Αντρέ (σ.σ.: Βιεϊρίνια), στον Μάουρι (σ.σ.: Μαουρίσιο). Υπάρχουν καλοί παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα, θα καταφέρει να πάρει τον τίτλο σίγουρα αυτή τη σεζόν. Είναι οκτώ βαθμούς μπροστά, ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει».