Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Μπονατίνι, καθώς ενώ ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με τον παίκτη, η αλλαγή στάσης της Γουλβς προκάλεσε την άμεση απόσυρση του ενδιαφέροντος από τον Δικέφαλο για τον 24χρονο βραζιλιάνο φορ.

Οι Αγγλοι είδαν την ευκαιρία και ενημέρωσαν τους ιθύνοντες των κυπελλούχων Ελλάδας πως αξιώνουν η οψιόν αγοράς του καλοκαιριού να γίνει σίγουρη απόκτηση παράλληλα με την πρόθεσή τους να διατηρήσουν το 40% των δικαιωμάτων του Μπονατίνι.

Το μόνο που άφησαν ίδιο ήταν το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ που ζήτησαν εξ αρχής για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οπως ενημέρωσε ο Γιώργος Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε από την υπόθεση – εκτός εάν οι άνθρωποι της Γουλβς επανέλθουν στα αρχικά δεδομένα – και εξετάζει πλέον άλλες εναλλακτικές λύσεις (μεταξύ των οποίων ο Ρουμάνος Κλάουντιο Κεσέρου, αλλά και ο σλοβάκος φορ της Ξάνθης, Ερικ Γέντρισεκ).

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τις ανανεώσεις, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να είναι πιο κοντά (για νέο κλειστό διετές με μπόνους στόχων).

Σχεδόν κλεισμένη είναι και η υπόθεση του Κρέσπο, ενώ υπάρχει απόσταση ακόμα με τον Βαρέλα.

Με φόντο το μέλλον ο ΠΑΟΚ ανανέωσε το συμβόλαιο ενός ακόμη νεαρού παίκτη από τις Ακαδημίες του, του Αντώνη Γαϊτανίδη, μέχρι το 2022.

Πρίγιοβιτς για όλα

Ξεκαθάρισε τη θέση του με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τους φίλους του ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μέσω της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Metrosport».

Αναφορικά με το γιατί ευχαρίστησε με χρονοκαθυστέρηση τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη εδώ και καιρό. Νομίζω ότι η τελευταία φορά ήταν τον Νοέμβριο. Δεν μιλήσαμε ούτε μετά τις υπογραφές, του έστειλα μόνο τις ευχαριστίες μου και τις καλύτερες ευχές μου για το μέλλον, για την οικογένειά του και τον ΠΑΟΚ, να πάνε όλα όπως επιθυμούν. Οσο για τις δύο ξεχωριστές αναρτήσεις στο Instagram, θέλω να πω το εξής: Αρχικά ευχαρίστησα τον σύλλογο, την ομάδα, τον κόουτς, όλους, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι κάτι άλλο. Τον εκτιμώ πολύ, μου αρέσει πολύ και έχουμε ισχυρό δέσιμο, τον σέβομαι πολύ. Γι’ αυτό και ήθελα να του αφιερώσω μία ξεχωριστή ανάρτηση. Δεν ήθελα να κάνω την ίδια στιγμή την αφιέρωση  στον ΠΑΟΚ και την αφιέρωση στον ιδιοκτήτη. Ηθελα ο καθένας να δει πρώτα τη μία και μετά την άλλη».

Σχετικά με το θέμα των χρημάτων αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ δεν του έκανε καν αντιπρόταση και πως αν ήταν μόνο το οικονομικό κάθε φορά θα είχε φύγει από τον περασμένο Φεβρουάριο για την Κίνα. Επίσης αποκάλυψε ότι χάρισε στον Δικέφαλο το ποσοστό μεταπώλησης του εαυτού του, που ήταν στο 15%.

«Κατανοώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά δεν συμφωνώ μαζί τους στο να ακούγεται ότι έφυγα… πιέζοντας. Είχα ένα συμβόλαιο με buy-out δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Εφερα δέκα εκατομμύρια ευρώ στον σύλλογο, που κανείς δεν είχε φέρει στο παρελθόν.

Εφυγα με την ομάδα να βρίσκεται οκτώ βαθμούς μπροστά από τον αμέσως επόμενο αντίπαλό της, δεν έφυγα με την ομάδα να είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον αντίπαλο.

Δεν καταλαβαίνω τον θυμό και το μίσος κάποιων οπαδών, ακριβώς για αυτά που εξήγησα προηγουμένως» είπε μεταξύ άλλων.

Χαρακτήρισε κορυφαίες στιγμές στην πορεία του στον Δικέφαλο τα δύο Κύπελλα και χειρότερη τα γεγονότα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ενώ πιθανό διάδοχό του έχρισε τον Ευθύμη Κουλούρη: «Βελτιώνεται συνεχώς, είναι νέος, φυσικά και μπορεί να είμαι μία επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να επιστρέψει, να είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και να γίνει ο νέος ήρωας του ΠΑΟΚ. Εχει την ποιότητα να το κάνει».