Την ώρα που ο Γιώργος Σαββίδης καλωσόριζε και επίσημα τον Γιόζιπ Μίσιτς με κοινή τους φωτογραφία μέσω Instagram (απομένει μόνο η ανακοίνωση του δανεισμού του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας), οι Ιταλοί επέμεναν ότι η Τζένοα έχει κλείσει τον Κάρολ Σβιντέρσκι.

Γράφουν μάλιστα για συμφωνία της ιταλικής ομάδας με τη Γιαγκελόνια έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και με τον παίκτη να μένει ώς το καλοκαίρι στην πολωνική ομάδα και μετά να μετακομίζει στην Ιταλία. Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν ανησυχούν και εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι μετά τον Μίσιτς (που από την Τετάρτη το βράδυ είναι στη Θεσσαλονίκη) θα αφιχθεί στον Λευκό Πύργο μέχρι αύριο και ο 22χρονος επιθετικός για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός του Δικεφάλου Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του πέρασε από την Τρίπολη.

«Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όχι μόνο για τη νίκη, αλλά επειδή ήταν στην Τρίπολη και ο Αστέρας έχει μια πολύ καλή ομάδα. Πολλοί περίμεναν να χάσουμε εκεί, αυτό δεν συνέβη, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Νικήσαμε, αν και έγινε και πάλι ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος εις βάρος μας, καθώς δεν μέτρησε ένα κανονικό γκολ.

Γενικά έχουν γίνει πολλά λάθη φέτος εις βάρος μας, όμως είμαστε δυνατοί για να τα ξεπερνάμε και να έχουμε 14 νίκες και καμία ήττα» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που θα περιμένει και τη σημερινή προπόνηση για να δει αν θα έχει στη διάθεσή του για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον Δημήτρη Πέλκα που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

«Δεν επιτρέπονται τα λάθη για μας. Κανονικά θα είχαμε διαφορά δέκα πόντων, αλλά έχουμε οκτώ λόγω των όσων συνέβησαν το καλοκαίρι. Αυτό μας αναγκάζει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι για να διατηρήσουμε αυτή την απόσταση ασφαλείας» τόνισε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ πήρε θέση και για τα μεταγραφικά, δείχνοντας για μια ακόμα φορά τη στήριξή του στο υπάρχον υλικό.

«Είναι ένα ευαίσθητο θέμα οι μεταγραφές και έχω παρατηρήσει πως οι ομάδες που οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημά τους δεν κάνουν πολλές μεταγραφές για να διατηρήσουν τη σταθερότητά τους. Θα ήταν μεγάλο λάθος να κάνεις πολλές αλλαγές.

Το να διώξουμε κάποιους παίκτες και να έρθουν άλλοι θα χάλαγε τη δυναμική αυτού του εξαιρετικού συνόλου» κατέληξε.