Ο καλλιτέχνης θα «ζωγραφίζει» στην Τούμπα για άλλα τρία χρόνια, καθώς ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στον Λευκό Πύργο μέχρι το 2022.

Ουσιαστικά οι δύο πλευρές τα είχαν συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες και χθες ήρθε η ανακοίνωση από την ΠΑΕ των κυπελλούχων Ελλάδας που είχε τίτλο: «#TheArtist ώς το 2022».

Διότι πράγματι ο Μπίσεσβαρ είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς και συνάμα θεαματικούς παίκτες του Δικεφάλου συνδυάζοντας το θέαμα με την ουσία. Δεν είναι τυχαίο ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον αποκαλεί καλλιτέχνη.

«O ολλανδός καλλιτέχνης ανήκει στη φουρνιά του 2016 και θα μείνει στην Τούμπα προκειμένου να προσφέρει τις μοναδικές εμπνεύσεις του για άλλα τρία χρόνια» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον παίκτη, που μέχρι τώρα σε 99 συμμετοχές μετράει 14 γκολ και 19 ασίστ. Στο μεταξύ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος ανακοίνωσαν από κοινού τον δανεισμό του Αμρ Ουάρντα στην ομάδα του Περιστερίου (με οψιόν αγοράς μάλιστα), στο αντίστροφο δρομολόγιο από τον Δημήτρη Γιαννούλη που έφαγε το κλασικό φατούρο ως νέος παίκτης, όπως και ο εορτάζων (γενέθλια) Βιεϊρίνια.