Ο Λούκας Μπογέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, με στόχο να κάνει τη διαφορά για τους Κιτρινόμαυρους και να αποτελέσει έναν από τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς. Ο 22χρονος αργεντινός άσος αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη που εκτίμησε πως ο Μπογέ, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που αναζητά για τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Τα πράγματα ωστόσο για τον αργεντινό επιθετικό δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν η ΑΕΚ και ο ίδιος. Ο Μπογέ έχασε πολύτιμο έδαφος στο ξεκίνημα της σεζόν λόγω ενός τραυματισμού και μέχρι σήμερα προσπαθεί να βρει ρόλο στο σύνολο του Δικεφάλου και να… δικαιολογήσει τα χρήματα που διέθεσε η Ενωση για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο. Χρήματα που φαίνεται να πλησιάζουν για τη φετινή σεζόν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό ακόμα μια ευκαιρία στον Μπογέ, για να βρει ρυθμό και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ωστόσο και πάλι η απόδοση του αργεντινού άσου κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα, με τον 22χρονο επιθετικό να έχει ζητήματα στο τακτικό κομμάτι και παράλληλα να δείχνει έναν υπέρμετρο εγωισμό, αναζητώντας στον αγωνιστικό χώρο κάτι το εξεζητημένο.

Με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Μπογέ με τα κιτρινόμαυρα το στοίχημα της συγκεκριμένης μεταγραφής δεν δείχνει να κερδίζεται για την ΑΕΚ. Η Ενωση περιμένει πολύ περισσότερα από τον αργεντινό επιθετικό, που δεδομένα θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το καλοκαίρι για να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Που προς το παρόν… αναμένεται.

Το βέβαιο είναι πως η μέχρι τώρα παρουσία του Μπογέ προβληματίζει. Οπως είναι σίγουρο πως στο μυαλό του Ουζουνίδη αναζητείται ο τρόπος με τον οποίο θα «ξεκλειδωθεί» ο ταλαντούχος άσος και θα μπορέσει να εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι της κιτρινόμαυρης μηχανής. Που πιθανότατα δεν διαθέτει στις τάξεις της άλλον ποδοσφαιριστή με τις τεχνικές αρετές του Αργεντινού. Κάτι που φυσικά ο Μπογέ καλείται πια να επιβεβαιώσει και στο γήπεδο, αλλάζοντας μαζί με την ΑΕΚ και ο ίδιος προς το καλύτερο, σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν.