Θέσεις εργασίας σε Κύπρο, Βόννη, Βέλγιο αλλά και Βρέμη προσφέρει το γραφείο ευρέσεως εργασίας «foris» που δραστηριοποιείται στον χώρο εύρεσης προσωπικού.

Ειδικότερα, αναζητεί σερβιτόρους από όμιλο ξενοδοχείων στην Αγία Νάπα, στην Πάφο και στον Πρωταρά για την καλοκαιρινή σεζόν 2019.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση στην Ελλάδα, αλλά και η πολύ καλή γνώση των αγγλικών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ηλικία έως 40 ετών. Παρέχονται διαμονή, διατροφή, ασφάλεια και μισθός από 800 έως 1.000 ευρώ αναλόγως εμπειρίας.

– Ο ίδιος όμιλος ξενοδοχείων αναζητεί και μαγείρους (Α, Β, Γ) εντός της καλοκαιρινής περιόδου. Οσοι προσληφθούν θα εργάζονται 8ωρο/6ήμερο, ενώ ο μισθός θα φτάνει τα 1.100 ευρώ αναλόγως εμπειρίας. Απαραίτητη θεωρείται η προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Στους προσληφθέντες παρέχονται διαμονή, διατροφή και ασφάλεια.

– Από ελληνικό εστιατόριο στη Βόννη ζητείται ζευγάρι ψήστη και βοηθού κουζίνας. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν προϋπηρεσία και ηλικία έως 50 ετών. Ο μισθός ανέρχεται στα 2.200-2.500 ευρώ/ζευγάρι, ανάλογα με την εμπειρία.

– Κατασκευαστικές εταιρείες στο Βέλγιο ζητούν ηλεκτροσυγκολλητές και κτίστες για μόνιμη απασχόληση. Απαραίτητη και αποδεδειγμένη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις. Ελάχιστο ωράριο εργασίας είναι 9ωρο/5νθήμερο και ο μισθός 10 με 12 ευρώ την ώρα.

– Ελληνικό εστιατόριο αναζητεί ψήστη στη Βρέμη για μόνιμη απασχόληση. Παρέχονται διαμονή, διατροφή και ασφάλεια.

Βιογραφικά με φωτογραφία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν στο e-mail: foris@foris.gr