Σε μια εποχή στην οποία αλλοιώνεται η σημασία των λέξεων, ας είμαστε φειδωλοί στα μεγάλα λόγια. Εχουμε μια πόλη με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, με αρχαίο παρελθόν, τη μεγαλύτερη μαρίνα στη ΝΑ Μεσόγειο, τις γειτονιές μας ζεστές, όμορφες και φιλικές. Αυτά μας εμπνέουν και σ’ αυτά στηριζόμαστε για να φέρουμε τον Αλιμο ανάμεσα στις πιο ευημερούσες κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά πόλεις!

Δέλτα

Μεγάλη η λίστα των διεκδικητών

Στον Δήμο Δέλτα, ο σημερινός δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος (φωτογραφία), ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ, κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές, ενώ υποψήφιος είναι και ο Γιάννης Ρήγας, με ερείσματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Με τη στήριξη του ΚΚΕ, η Λίνα Χατζηκυριάκου διεκδικεί τη δημαρχία, όπως και ο πρώην δήμαρχος Εχεδώρου (ένας από τους τρεις δήμους που συνενώθηκαν με τον Καλλικράτη σε Δήμο Δέλτα). Τη λίστα με τους «μνηστήρες» του δημαρχιακού θώκου συμπληρώνουν οι Γιώργος Γλώσσης, Γιώργος Αρβανιτίδης και Γρηγόρης Ουζούνης. Την περασμένη Κυριακή, πάντως, και ο Σπύρος Σταματάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

ΑΛΛΟΙ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Στήριξη ΚΙΝΑΛ σε δημάρχους

Με απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης, το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει άλλους πέντε υποψήφιους δημάρχους για τις επικείμενες εκλογές του Μαΐου. Ετσι, για τον Δήμο Ρόδου στηρίζει τον σημερινό δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο (φωτογραφία), ενώ για τον Δήμο Μυτιλήνης «εκλεκτός» του ΚΙΝΑΛ είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Μαμάκος. Στον Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης θα έχει τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, όπως και στον Δήμο Καβάλας τη στήριξη του κόμματος θα λάβει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Μουριάδης. Τέλος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου το ΚΙΝΑΛ αναμένεται να στηρίξει για τον Δήμο Βόλου τον ανεξάρτητο υποψήφιο δήμαρχο Απόστολο Παπαδούλη.