Γάμοι

Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΒΑΡΕΛΑΣ

του Παναγιώτη – Αντωνίου και της Αναστασίας, το γένος Βαγιωνάκη, που γεννήθηκε στα Χανιά Χανίων και κατοικεί στη Γλυφάδα Αττικής και

η ΙΩΑΝΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

του Βασιλείου και της Ευγενίας, το γένος Θανόπουλου, που γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα, πρόκειται να παντρευτούν στην Αθήνα.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΥΛΙΑΣ

του Κωνσταντίνου και της Καλλιόπης, το γένος Κοκκίνου, που γεννήθηκε στον Χολαργό Αττικής και κατοικεί στην Κερατέα Αττικής και

η ΦΩΤΕΙΝΗ

ΦΑΜΕΛΙΤΗ

του Μιχαήλ και της Νικολέττας, το γένος Τσεβά, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Γλυφάδα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν στην Γλυφάδα.

Κηδείες

Τον λατρευτό μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο

ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΑΝΟ

ετών 74

κηδεύουμε την Πέμπτη 31/1/2019 και ώρα 3.30 μ.μ. στον ιερό ναό Κοιμητηρίου Μεταμορφώσεως (Κουκουβάουνες). Η σύζυγος: Κωστούλα. Τα παιδιά: Ολγα και Μιχάλης, Δημήτρης και Αλεξάνδρα. Τα εγγόνια: Γιώργος, Γιοβάννα, Γιώργος, Κωνσταντίνος. Η αδελφή: Αγγελική. Τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τον πολυαγαπημένο μου σύζυγο, τον λατρευτό μου πατέρα, τον πολυαγαπημένο μας αδελφό, θείο, εξάδελφο και φίλο

ΠΕΤΡΟ ΜΑΡ. ΚΟΛΥΒΑ

Συνταξιούχο Δικηγόρο

κηδεύουμε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 3 μ.μ. εκ του ιερού ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών εντός του Κοιμητηρίου Κόκκινου Μύλου. Η σύζυγος: Χρυσαυγή. Η κόρη: Μαρίνα. Τα αδέλφια. Τα ανίψια. Τα εξαδέλφια. Οι λοιποί συγγενείς και φίλοι.

Μνημόσυνο

Τελούμε την Κυριακή 3/2/2019 και ώρα 9.30 π.μ. 40ήμερο μνημόσυνο εις τον ιερό καθεδρικό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και προπαππού

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Ταξίαρχου (Ι) ε.α.

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε και προσευχηθείτε μαζί μας. Η σύζυγος: Ευδοκία. Τα παιδιά: Εμμανουήλ και Τζάνι, Ιρις και Ηλίας. Τα εγγόνια: Ευδοκία και Πέτρος, Χριστίνα και Γιώργος, Γιώργος, Παναγιώτης. Τα δισέγγονα: Εμμανουήλ – Γιώργος, Αλεξάνδρα. Οι λοιποί συγγενείς.