Το εξαιρετικό γκολ του Φιορίν Ντουρμισάι σφράγισε ένα, έτσι κι αλλιώς, γελαστό απόγευμα για τον Πανιώνιο. Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (1-0) ήταν συνέχεια μιας χαρούμενης ημέρας για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς η εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας θα δώσει τη δυνατότητα – έστω και την τελευταία στιγμή – ενίσχυσης του ρόστερ. Σήμερα λοιπόν, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αναμένονται οι ανακοινώσεις.  Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες ύστερα από έξι ματς και τα χαμόγελα στη Νέα Σμύρνη ήταν πολλά. «Η καλύτερη φορολογική ενημερότητα είναι η προπονητάρα μας», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας. «Θα πάρουμε το χαρτί στα χέρια μας και θα του δώσουμε το υλικό που του αξίζει». «Εχουμε αρκετά προβλήματα, μικρό ρόστερ και ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Θα πρέπει να βρούμε την ψυχική δύναμη να συνεχίσουμε και φυσικά θέλουμε κάποιες προσθήκες. Ηταν μία σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο διάστημα», είπε ο Ακης Μάντζιος. Για τον Αστέρα Τρίπολης, η χθεσινή ήττα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη, χωρίς μάλιστα να σημειώσει γκολ. Η καλά οργανωμένη άμυνα του Πανιωνίου δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κότνικ.«Ο Πανιώνιος έχει καλή αμυντική λειτουργία. Παίζουν με κοντά τις γραμμές και χρειάζεται κίνηση για να μπορέσεις να τη διασπάσεις. Τα συνεχόμενα παιχνίδια με τους ίδιους παίκτες μας έχουν κουράσει. Μας έλειπε η κίνηση και γι’ αυτό δεν είχαμε τις ευκαιρίες», παραδέχθηκε ο Γιώργος Παράσχος. «Τα πράγματα για μας έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Πρέπει να κάνουμε ένα restart για να αποβάλουμε το άγχος, αλλά και για να μην μπλέξουμε. Οι λύσεις μας είναι περιορισμένες και ελπίζουμε η διοίκηση να μας κάνει κάποιο δώρο».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κόρμπος, Κουρντί, Τσιλούλης (90’+ Σταυρόπουλος), Σιντί Αλί (76′ Καμαρά), Μανθάτης (60′ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης (60′ Φερνάντεζ), Τριανταφυλλόπουλος, Μπελόκ (67′ Ρόλε), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (76′ Δουβίκας), Βλάχος, Μανιάς.