Η όψη του γωνιακού αρ ντεκό κτιρίου προϊδεάζει για τα συμβάντα του ισογείου. Εκεί όπου το μπιστρό φτιάχνει τη φήμη του με ζεστά κρουασάν, σφολιάτες και εύγευστα πιάτα νεοσύστατης διατροφικής αξίας, σε επιμέλεια ειδικών στις συνθέσεις συστατικών με ουσία.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ