Η ζάχαρη είναι γλυκιά. Είναι όμως και εθιστική, βάζει το χεράκι της για να φτάσει κάποιος στην παχυσαρκία και έρευνες δείχνουν ότι μπορεί να συνδεθεί μέχρι και με τον καρκίνο. Φοβηθήκατε; Αν όχι ακόμα, θυμηθείτε πως το 80% των συσκευασμένων τροφίμων περιέχει γερές δόσεις ζάχαρης. Τα υποκατάστατα της ζάχαρης σε οποιαδήποτε μορφή τους, από τη στέβια μέχρι το αγνό παραδοσιακό μέλι, είναι αποτελεσματικά. Κάνουν όμως δουλειά;
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/nealaptop.png)
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/neaportrait.png)
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ