Σε ένα νεοκλασικό σπίτι του 19ου αιώνα δημιουργήθηκε από το 2008 ένας μικρός, λιτός και ταυτόχρονα πολυτελής χώρος, ο οποίος προτείνει γεύσεις από την Ελλάδα αλλά μέσα από το γούστο και την αντίληψη των μαγείρων του. Επίσης είναι προτεινόμενο στον κατάλογο Michelin.
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/nealaptop.png)
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/neaportrait.png)
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ