Σε ένα νεοκλασικό σπίτι του 19ου αιώνα δημιουργήθηκε από το 2008 ένας μικρός, λιτός και ταυτόχρονα πολυτελής χώρος, ο οποίος προτείνει γεύσεις από την Ελλάδα αλλά μέσα από το γούστο και την αντίληψη των μαγείρων του. Επίσης είναι προτεινόμενο στον κατάλογο Michelin.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ