Ανοιξε τις πόρτες του το 1973 και μέχρι σήμερα αποτελεί ένα καλό ιταλικό εστιατόριο με προσεγμένο χώρο και χωρίς υπερβολές στις γεύσεις ούτε και στις τιμές. Στο μενού του ο πελάτης θα βρει χειροποίητα ζυμαρικά, παραδοσιακή ιταλική πίτσα, ψητά κρέατα της ώρας και φρέσκιες σαλάτες. Για τις πιο βραδινές ώρες, σερβίρονται κοκτέιλ, ξηροί κι αφρώδης οίνοι, αποστάγματα, μπύρες κι απεριτίφ. Οσοι προτιμούν τη βολή του σπιτιού τους για φαγητό, έχουν την επιλογή της παραγγελίας με delivery.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ