Μια ολόκληρη αγορά με ψάρια, κρεατικά, λαχανικά, μπαχαρικά και ποτά, με διακόσμηση στους τοίχους που παραπέμπει σε γκραφίτι, πιάτα που σερβίρονται καυτά, δωμάτια που προσφέρουν τη δυνατότητα στους ενοίκους και να μαγειρέψουν, καφές για τους βιαστικούς κι όλα αυτά σε ένα αμπαλάζ που συνδυάζει το σύγχρονο με το παραδοσιακό εξηγούν ίσως για ποιον λόγο το εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο concept έγινε τάχιστα προορισμός και στην Αθήνα.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ