Η διατροφή μας, λένε οι ειδικοί, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο πολύχρωμη. Τρώγοντας ποικιλία τροφίμων, δοκιμάζοντας πολλά φρούτα και λαχανικά, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι το σώμα μας έχει τις πολύτιμες βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται. Και υπάρχει λόγος να τα τρώμε όταν πραγματικά είναι η εποχή τους. Η φύση μάς δίνει συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά στις εποχές που τα χρειαζόμαστε περισσότερο. Η διαιτολόγος της Runtastic, Τζούλια Ντένερ, κάνει μια λίστα με τις κορυφαίες πέντε τροφές του Μαΐου.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ