Οταν το 1988 ο νεαρός Μπράιαν Φλάναγκαν (περισσότερο γνωστός ως… Τομ Κρουζ) ονειρευόταν να ανοίξει το δικό του μπαρ στην ταινία «Cocktail», τα ελληνικά αποστάγματα είχαν θέση μόνο στις ταβέρνες. 28 χρόνια μετά, το 2016, μία πρωτοβουλία του ελληνικού Difford’s Guide άρχισε να τα εντάσσει στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail. Πλέον, το ούζο, το τσίπουρο, τα λικέρ (όπως η μαστίχα), τα εγχώρια αναψυκτικά και τα κρασιά, κερδίζουν με σταθερά βήματα τη θέση που τους αξίζει στις προθήκες των κορυφαίων μπαρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ