Εχει αφιερωθεί πολύτιμος ερευνητικός χρόνος και έχει χυθεί πολύ… επιστημονικό μελάνι ώστε να αναλυθούν τα οφέλη που απολαμβάνει ο ανθρώπινος οργανισμός από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Πρόσφατα, όμως, στη μακρά λίστα προστέθηκε ακόμη ένας σημαντικός λόγος, καθώς ο «χρυσός» της φύσης απομακρύνει τον κίνδυνο εκδήλωσης εμφράγματος ή εγκεφαλικού.
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/nealaptop.png)
![](/wp-content/themes/whsk_taneagr/common/imgs/neaportrait.png)
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ