Εχει αφιερωθεί πολύτιμος ερευνητικός χρόνος και έχει χυθεί πολύ… επιστημονικό μελάνι ώστε να αναλυθούν τα οφέλη που απολαμβάνει ο ανθρώπινος οργανισμός από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Πρόσφατα, όμως, στη μακρά λίστα προστέθηκε ακόμη ένας σημαντικός λόγος, καθώς ο «χρυσός» της φύσης απομακρύνει τον κίνδυνο εκδήλωσης εμφράγματος ή εγκεφαλικού.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ