Το αγγούρι είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα λαχανικά της μεσογειακής διατροφής και ίσως το πιο παραμελημένο αφού το συνδέουμε κυρίως με τις σαλάτες. Κι όμως, το αγγούρι έχει σημαντική θρεπτική αξία που δεν πρέπει να παραβλέπουμε και πρέπει να χρησιμοποιείται στη διατροφή πέρα από το να φαντάζει συνοδευτικό για κράκερ ή πρώτη ύλη για τζατζίκι.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ