Η τουρκική ιχθυοκαλλιέργεια – με τη βοήθεια της υποτίμησης της τουρκικής λίρας – καλπάζει και κερδίζει μερίδια αγοράς εις βάρος των ελλήνων ιχθυοκαλλιεργητών. Από 140.000 τόνους σε ετήσια βάση η ελληνική παραγωγή τσιπούρας και λαβρακιού έχει υποχωρήσει στους 120.000 τόνους και η τουρκική από 50.000 τόνους πριν από λίγα χρόνια έχει φτάσει στους 160.000 τόνους, παίρνοντας «κεφάλι» στη μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ