Με ιστορία από το 1923, το παραδοσιακό αυτό ψητοπωλείο με τη μοντέρνα αισθητική τιμά και με το παραπάνω την τέχνη του κρέατος. Στον κατάλογό του θα βρει κανείς τρία μόνο είδη: καλαμάκι χοιρινό, καλαμάκι κοτόπουλο και μπιφτέκι μοσχαρίσιο, σερβιρισμένα αλά παλαιά με μπόλικο γλυκό κόκκινο πιπέρι, φύλλα κρεμμυδιού και χυμό λεμονιού και ψημένα στα κάρβουνα. Νόστιμα είναι επίσης και τα συνοδευτικά όπως οι φρεσκοκομμένες σαλάτες, η σπιτική τυροκαφτερή και τα αφράτα πιτάκια. Τώρα το καλοκαίρι, ο μεγάλος εξωτερικός του χώρος είναι ιδανικός για βραδινές δροσερές επισκέψεις.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ