Την όσφρηση την ξυπνάει το κάρι. Την ακοή οι μελωδίες από το Bollywood. Την όραση η ανοιχτή κουζίνα όπου κάθε λογής πολύχρωμα υλικά ροδίζουν στη φωτιά. Τελευταίες αλλά και πλέον ικανοποιημένες η αφή και η γεύση όταν φτάνουν στον ουρανίσκο το κοτόπουλο με σάλτσα μέντας, το ψωμί με πινελιές σκόρδου και οι αργοψημένες καυτερές γαρίδες.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ