Ελλάδα, Ιαπωνία, Βιετνάμ, Κορέα και Κίνα συναντώνται στα πιάτα του Nolan, που κατάφερε να κερδίσει το ελληνικό κοινό παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια αμιγώς τουριστική περιοχή. Καμένα λάχανα και κουνουπίδια με παλαιωμένο τυρί Νάξου και μπέργκερ με μπακαλιάρο παναρισμένο σε ιαπωνική φρυγανιά είναι από τις γεύσεις που δεν πρέπει να χάσει όποιος εξασφαλίσει ένα από τα τραπέζια στον χώρο που διακρίνεται για το μίνιμαλ ντιζάιν του.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ