Η πίτσα πρέπει να έχει καλή ζύμη, ξυλόφουρνο και φρέσκα, καλής ποιότητας συστατικά. Σε αυτό προστίθεται και η ευδιάθετη ατμόσφαιρα της φωτεινής αίθουσας της ιταλικής τρατορίας του Παγκρατίου.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ