Η πίτσα πρέπει να έχει καλή ζύμη, ξυλόφουρνο και φρέσκα, καλής ποιότητας συστατικά. Σε αυτό προστίθεται και η ευδιάθετη ατμόσφαιρα της φωτεινής αίθουσας της ιταλικής τρατορίας του Παγκρατίου.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ