Νυχτερινός Γύρος Ρεθύμνου

Με στόχο την παροχή κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους πολίτες του, ο Δήμος Ρεθύμνου στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητας, διοργανώνει αύριο για δεύτερη χρονιά τον νυχτερινό αγώνα της πόλης. Χώρος εκκίνησης και τερματισμού θα είναι η πλατεία Αγνωστου Στρατιώτη και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν 5 ή 10 χλμ. διασχίζοντας τα κεντρικά σημεία του Ρεθύμνου. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στη σελίδα www.rethymno.gr και www.runningcrete.gr έως σήμερα.

Run Greece Αλεξανδρούπολη

Στάση στην Αλεξανδρούπολη κάνει αύριο η σειρά αγώνων Run Greece του ΣΕΓΑΣ. Αφετηρία και τερματισμός των αγώνων θα είναι το δημαρχείο της πόλης ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων. Παράλληλα, θα υπάρχουν και παιδικοί αγώνες για μαθητές δημοτικού. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν αλλά νούμερα συμμετοχής θα υπάρχουν διαθέσιμα σήμερα στο Νομαρχείο 10.00 -20.00.

36ος Γύρος Πάρνηθας

Ο κλασικός πλέον γύρος της Πάρνηθας επιστρέφει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου για 36η χρονιά δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς να αθληθούν μέσα σ’ ένα καταπράσινο τοπίο. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομή 16 χλμ. για ενήλικες καθώς και μία 4 χλμ. για παιδιά 5 έως 15 ετών. Ωρα έναρξης είναι στις 10 το πρωί. Οι εγγραφές θα γίνονται στην αφετηρία πριν από την εκκίνηση.

4ος Ημιμαραθώνιος Καλαμάτας

Με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι της πόλης, σε μια αυστηρώς επίπεδη και παραθαλάσσια διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ο 4ος Ημιμαραθώνιος της Καλαμάτας. Ο αγώνας που εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μαζικού αθλητισμού του Αθλητικού Οργανισμού της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, περιλαμβάνει μια διαδρομή 5 χλμ. που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες. Βασικό βέβαια αγώνισμα της ημέρας είναι ο ημιμαραθώνιος των 21,1 χλμ. που διασχίζει την παραλιακή οδό Ναυαρίνου και φτάνει μέχρι τη δυτική παραλία και τις εγκαταστάσεις της πολεμικής αεροπορίας. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 26 Σεπτεμβρίου και είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Περιορισμένος αριθμός νέων δηλώσεων θα δίνεται την ημέρα του αγώνα με 5 ευρώ.