Ενα από τα αγαπημένα στέκια των ξενύχτηδων, λειτουργεί όλο το 24ωρο και διανέμει φαγητό έως τις 3 το πρωί κατ’ οίκον. Το μενού του αποτυπώνει το γαστρονομικό ταξίδι στην Ιταλία των ιδιοκτητών του πριν από τρεις δεκαετίες και εμπλουτίζεται με τις απαραίτητες ελληνικές γευστικές πινελιές. Ζυμαρικά, μπαγκέτες, πίτσες και καλτσόνε βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όμως μια δοκιμή αξίζουν και τα γλυκά του.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ