Το όνομά του ξυπνάει αναμνήσεις αφού είναι ένα από τα πιο παλιά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας με ειδίκευση στο παγωτό (από το 1954). Σήμερα, ωστόσο, έχει φρεσκάρει τις γεύσεις και τα προϊόντά του σερβίροντας όχι μόνο γλυκά αλλά και μια μεγάλη ποικιλία αλμυρών πιάτων όλο το 24ωρο για έκτακτα περιστατικά υπογλυκαιμίας ή απλής πείνας. Μετά το παγωτό αλμυρή καραμέλα, μόκα ή μέντα, δοκιμάστε χοιρινά πανσετάκια, φιλέτο ή γεμιστά. Ή και αντίστροφα!
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ