Οι Θεατρικές Σκηνές συνεχίζουν και φέτος με το μοτίβο του λαϊκού θεάματος παρουσιάζοντας από τις 11 Οκτωβρίου στο θέατρο Παλλάς την παράσταση «Ωνάσης: Τα θέλω όλα». Ο Σταμάτης Φασουλής υπογράφει και σκηνοθετεί τη μουσικοχορευτική παραγωγή για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση συνδυάζοντας τη δράση, την ύβριν, το σασπένς και τελικά την κάθαρση.

Ο ίδιος θα υποδυθεί τον ισχυρό άνδρα, επιδιώκοντας να πετύχει όχι μόνο την εξωτερική μεταμόρφωση αλλά κυρίως την εσωτερική, μπαίνοντας στην ψυχοσύνθεσή του, όπως ανέφερε στη χθεσινή παρουσίαση της παράστασης.

«Εχω διασκευάσει τρία λογοτεχνικά έργα, μάλλον με επιτυχία, και ήξερα τον δρόμο. Εδώ όμως χάθηκα γιατί έπρεπε να γράψω ένα έργο για έναν άνθρωπο-μύθο χωρίς κανένα βιβλίο που να μπορώ να βασιστώ. Στην παράσταση, θα ξαναγεννήσουμε την ιστορία του Ωνάση σαν να γεννιέται τώρα και όχι να την αναμασήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δίπλα του στη σκηνή θα βρεθούν οι Δήμητρα Ματσούκα (Τζάκι Κένεντι), Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαρία Κάλλας), Ευγενία Δημητροπούλου (Τίνα Λιβανού), Μέμος Μπεγνής (δημοσιογράφος) και Αγησίλαος Μικελάτος (νεαρός Ωνάσης).