Οι εκπομπές μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση αφθονούν. Επειδή όμως τρώγοντας έρχεται η όρεξη και για γλυκό, ο Στέλιος Παρλιάρος επιστρέφει στον αέρα με τη γνωστή πλέον εκπομπή του «Γλυκές αλχημείες». Ο γνωστός ζαχαροπλάστης από αυτή την Κυριακή, στις 17.40, μέσα από την συχνότητα του Σκάι θα παρουσιάζει συνταγές που είναι απλές στην εκτέλεση αλλά πρωτότυπες στη σκέψη και εντυπωσιακές στο τελικό τους αποτέλεσμα. Μαζί του θα είναι δύο νέοι ηθοποιοί, η Ιρις Κατσούλα και ο Κωνσταντίνος Γιουρνάς, οι οποίοι δεν γνωρίζουν το στρώσιμο της σοκολάτας, αγνοούν την ύπαρξη του μπεν μαρί και δεν έχουν ιδέα τι είναι γλασάρισμα. Είναι διατεθειμένοι, ωστόσο, να πειραματιστούν για να μπουν τελικά στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Στο πρώτο επεισόδιο, που εγκαινιάζει τον φετινό όγδοο κύκλο της εκπομπής, θα παρουσιαστούν γλυκά για φίλους. Η παρέα, ύστερα από μια σύντομη εισαγωγή στην τέχνη της παρασκευής των γλυκών και το εργαστήριο του Στέλιου Παρλιάρου, φτιάχνει φλωρεντίνες με τέσσερα υλικά. Στη συνέχεια, θα περάσουν στην παρασκευή ψητού cheesecake με βασικό συστατικό την κρέμα σοκολάτας.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ