Είναι συνώνυμο της γαλλικής αρτοποιίας και ενός σημαντικού μέρους της ζαχαροπλαστικής. Ο ιδιαίτερος αυτός φούρνος προσφέρει πρωινό με μεγάλη ποικιλία από ομελέτες και κρουασάν, αλμυρά κρύα σάντουιτς, πρέτσελ με διάφορες γεμίσεις, μπριός. Ακόμη γλυκά όπως μιλφέιγ, εκλέρ, ταρτελέτες, φραμπουάζ, μαρέγκες και βέβαια τα γνωστά μακαρόν.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ