Αν και ορίζεται από τους ιδιοκτήτες του ως παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο με τη χαρακτηριστική αφιέρωση του ντιζάινερ Τζορτζ Λόις στην είσοδό του, στην πραγματικότητα είναι ένας χώρος γλυκού πειραματισμού. Οι πελάτες του αγαπούν κλασικά εδέσματα, όπως είναι η τάρτα σοκολάτας, η κρεμ μπρουλέ και η πανακότα. Ωστόσο, κρυμμένη σπεσιαλιτέ είναι επίσης και το παγωτό με περίεργες γεύσεις, όπως τα κόλλυβα και η φανουρόπιτα.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ