Το τσάι είναι ένα ρόφημα που προτείνεται και προτιμάται από τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη αφενός γιατί βοηθάει στη ρύθμιση και αφετέρου στις επιπλοκές της νόσου με πρώτες στη λίστα τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Υπό το πρίσμα αυτό, ο καθηγητής Παθολογίας – Μεταβολικών Παθήσεων ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Γεώργιος Δ. Δημητριάδης, αναλύει τις θεραπευτικές ιδιότητες τους τσαγιού, τις διαφορές ανάμεσα στο πράσινο και μαύρο τσάι, τα μυστικά για να απολαμβάνει κανείς όλα τα οφέλη του αλλά και τις πιθανές παρενέργειες.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ