Η κλασική -και από τις κορυφαίες – ψαροταβέρνα μετακόμισε στο Μικρολίμανο και σερβίρει εκλεκτά ψάρια και θαλασσινά στο τηγάνι ή στη σχάρα. Στα πιάτα της δεν χωρούν σάλτσες, εξεζητημένες γεύσεις και περίπλοκοι συνδυασμοί υλικών για εντυπωσιασμό, αφού τον πρώτο λόγο έχουν μόνο τα φρέσκα ψάρια. Από την απλή αλλά ζουμερή σαρδέλα μέχρι την καραβιδόψιχα με σπανάκι. Στο τέλος κερνάνε και γλυκό!
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ