Ενα από τα πιο χαρακτηριστικά ψυχικιώτικα στέκια, αυτό το bar-restaurant φημίζεται για το εκλεπτυσμένο περιβάλλον του. Το εσωτερικό του, με τη σκούρα ξύλινη επένδυση και το μεγάλο μπαρ από γρανίτη, έχει μια πολύ ήρεμη αλλά στιβαρή ατμόσφαιρα. Ο κήπος του τα καλοκαίρια είναι ιδανικός προορισμός για ποτό ή φαγητό και κουβέντα. Το μενού του είναι βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα με γκουρμέ διάθεση (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα χτένια με κρέμα τσιγαριαστών χόρτων), ενώ τα κοκτέιλ του έχουν εξωτική καταγωγή, όπως το Woodland με βάση το ουίσκι και νότες κερασιού.
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε
Ή εγγραφείτε
Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ